Lid worden van Nat Utrecht

Wil je wedstrijden zwemmen of gewoon je conditie verbeteren en fitter worden? En wil je leuke mensen leren kennen? Word dan lid van Nat Utrecht! Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en de kosten. We trainen op dinsdag en donderdag van 21:00 tot 22:00 en op zondag van 11:00 tot 12:00 in zwembad De Kwakel.

Proeftrainen

De trainingen van Nat Utrecht zijn gericht op zwemmers die de zwemslagen borstcrawl, rugslag, schoolslag (en als het kan vlinderslag) in de basis beheersen. Tijdens de trainingen werken we aan techniekverbetering en het opbouwen van conditie. Als je deze zwemslagen nog moet aanleren, adviseren we je via De Kwakel of bijvoorbeeld zwemanalyse.nl een basiscursus te volgen.

Wil je zelf eens ervaren hoe het is om te zwemmen bij Nat Utrecht? Kom dan een keer met ons meetrainen. Dat is gratis en vrijblijvend. Tijdens de proeftraining zie je hoe het eraan toegaat in het bad, en na afloop vertellen we je graag meer over de vereniging en haar activiteiten. Lijkt dit je leuk? Stuur dan een mailtje naar info@natutrecht.nl . Vermeld in je mail wat je zwemervaring is (welke slagen zwem je graag, hoe is je conditie?). Proeftrainingen vinden bij voorkeur op dinsdagavond plaats.

Weet je het na een proeftraining nog niet helemaal zeker? Dan kun je voor €40 een maand lang gebruikmaken van het aspirant-lidmaatschap. Na deze maand beslis je of je lid wilt worden.

Wat kost een lidmaatschap?

De kosten van het lidmaatschap worden ieder jaar tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld. Voor 2023 is de contributie €280,00. Hiervoor kun je drie keer per week zwemmen onder begeleiding van een ervaren trainer en kun je deelnemen aan onze vele activiteiten. Sommige kosten, zoals voor de clubkleding, de deelname aan wedstrijden en sommige activiteiten buiten het zwembad, worden los van het lidmaatschapsgeld berekend.

Studenten en/of zwemmers onder de dertig krijgen een korting van 20 procent op het lidmaatschap. De korting is de eerste twaalf maanden geldig. Daarna geldt het reguliere tarief.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. In juli en augustus hebben we een zomerstop. Stroom je na 1 januari in, dan wordt het lidmaatschapsgeld verrekend naar rato van het restant van het jaar. Indien je je lidmaatschap op wilt zeggen, dien je dit voor 1 december schriftelijk door te geven, anders wordt het automatisch verlengd. De vereniging verstuurt jaarlijks een mail om je hieraan te herinneren.

Klaar om lid te worden? Neem contact met ons op!

Leden aan het woord

Joan over Nat Utrecht

Voor mij betekent zwemmen bij Nat Utrecht een optimale combinatie tussen sportiviteit en gezelligheid. Of ik één, twee of drie keer per week wil trainen: de trainers naast het bad hebben verstand van zwemmen. Ze zijn erop gericht me te laten zweten (want ja, dat doe je in het water!) en iets te leren. Daarnaast vind ik het prettig om met clubgenoten in de baan te liggen en een praatje te kunnen houden. Naast de trainingen ontmoeten we elkaar in de kantine of tijdens één van de activiteiten die de vereniging buiten het bad organiseert. Dat deelname altijd vrijblijvend is vind ik belangrijk, zo kies je zelf wat bij jou en in je agenda past.

Vriend worden?

Draag je Nat Utrecht een warm hart toe maar heb je niet zo veel tijd om te zwemmen? Dan kun je Vriend van Nat Utrecht worden. Voor een bedrag van €88,00 per jaar ondersteun je als donateur onze club en verdien je deze eretitel. Je bent dan welkom om eens per maand op zondag mee te trainen en je wordt uitgenodigd voor de sociale activiteiten van de club.

Sponsormogelijkheden

Nat Utrecht is een actieve vereniging met bijna negentig leden. We zijn bekend binnen Utrecht en regelmatig zichtbaar op de vele nationale en internationale zwemtoernooien. Voel je ervoor om ons vanuit je bedrijf of onderneming financieel bij te staan? Sponsering is zeer welkom! Uiteraard staat daar van onze kant iets tegenover. In een nader gesprek kunnen we de mogelijkheden verkennen. Onze huidige sponsors zijn café Body Talk en Via Bertha.