Nieuws over Nat Utrecht

Wijnproeverij Bij Kees

11 april 2019

Vrijdagavond 17 mei al iets te doen? Je kunt die avond als lid van Nat Utrecht voor je natje en je droogje Bij Kees terecht. We organiseren die avond samen met Kees Terpstra (lid van Nat) een wijnproeverij, om te vieren dat Bij Kees drie jaar bestaat.

Tussen half 8 en ongeveer half 11 komen er wijnen uit de oude en de nieuwe wereld voorbij die goed combineren met de zomer. Gedurende de proeverij wordt er voorzien in heerlijke kaasjes, smeersels, charcuterie en brood van Vroeg. Zorg dat je niet uitgehongerd aan de proeverij begint - er komt geen volwaardige maaltijd op tafel.

Inschrijven kan tot 8 mei, kosten voor de avond zijn 22,50 euro. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden vind je via www.natutrecht.nl/onder_water. Er is plaats voor 30 personen.

Nat Utrecht partner van Het Zinkstuk

7 april 2019

Nat Utrecht is het komende jaar partner van USZ en WF Het Zinkstuk: de Utrechtse studentenzwemvereniging. Leden van het Zinkstuk mogen na afstuderen nog een jaar blijven zwemmen bij de vereniging. We nodigen zwemmers van het Zinkstuk van harte uit om hun lidmaatschap daarna voort te zetten bij het nog veel gezelligere Nat Utrecht! Voor meer informatie, zie: https://www.hetzinkstuk.nl/sponsors

Bodytalk hoofdsponsor van Nat Utrecht

16 maart 2019

Het gonsde al weken door de kleedkamers: op 15 maart staat er iets te gebeuren in Bodytalk, komt allen!
En ja hoor: de grote groep aanwezige Natters werd gisteravond niet teleurgesteld. Feibe maakte bekend de komende drie jaar hoofdsponsor van Nat Utrecht te zijn. Bodytalk steunt onze vereniging al jaren en zet nu een stapje bij. Dit werd uiteraard gevierd met bubbels! Op naar nog meer samenwerking en wederzijdse zichtbaarheid de komende tijd.

Elke maand: borrel Nat Utrecht

8 februari 2019

Vaste prik voor leden en al onze vrienden: de Nat Utrecht-borrel, elke derde vrijdag van de maand van 18u tot 20u, in de Bodytalk, onze sponsor. Schuif gezellig aan na het werken (of op je vrije vrijdag!). Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende borrel is.

Boot Nat Utrecht op de Utrechtse Canal Pride

8 februari 2019

De deelnemers aan de Utrechtse Canal Pride zijn bekend en Nat Utrecht is erbij! De parade is wederom gegroeid en bestaat dit jaar uit 46 boten. Het vindt allemaal plaats op 1 juni. Lees er hier alles over: https://www.utrechtcanalpride.nl.