Nieuws over Nat Utrecht

Aanbevelingen KNZB voor openwaterzwemmen

17 april 2020

Nu de zwembaden gesloten zijn overwegen meer mensen om in open water te gaan zwemmen. De KNZB heeft op zijn site enkele nuttige tips en aanwijzingen:

https://www.knzb.nl/actueel/nieuws/bericht/1000048771/aanbevelingen_voor_buiten_zwemmen/

Update corona virus / afgelaste trainingen

17 april 2020

Het bestuur van Nat Utrecht heeft op advies van de KNZB alle trainingen (aanvankelijk) t/m 28 april afgelast. Inmiddels is de sluiting van alle zwembaden en de afgelasting van de trainingen verlengd t/m 20 mei.

Nieuwe Natte Krant

7 april 2020

Normaal gesproken delen we de Natte Krant op papier uit in het zwembad, maar dat gaat nu even niet. Eric heeft daarom een prachtige digitale (fullcolour)versie gemaakt. Leden ven vrienden van Nat Utrecht kunnen de krant downloaden in het 'onderwaterscherm'.

Nat Utrecht bij de Canal Pride Utrecht

8 maart 2020

Nat Utrecht neemt met eigen boot deel aan de Utrechtse Canalpride op 6 juni 2020. Zie ook: www.utrechtpride.nl

Update 19 maart:
Als gevolg van het coronavirus en de maatregelen die zijn getroffen hebben we moeten besluiten om de Utrecht Pride van 6 juni 2020 af te lasten.

Nieuw bestuur Nat Utrecht

7 maart 2020

Woensdag 4 maart was de Algemene Ledenvergadering van Nat Utrecht. Bastian, Pim en Wouter namen afscheid als bestuursleden. Alledrie enorm bedankt voor de grote inzet in de afgelopen jaren! Jeroen en Claudia blijven aan en Ivo, Jan en Niels zijn nieuw in het bestuur. Allemaal veel succes!