Nieuws over Nat Utrecht

Nieuwe Natte Krant

7 april 2020

Normaal gesproken delen we de Natte Krant op papier uit in het zwembad, maar dat gaat nu even niet. Eric heeft daarom een prachtige digitale (fullcolour)versie gemaakt. Leden ven vrienden van Nat Utrecht kunnen de krant downloaden in het 'onderwaterscherm'.

Landtrainingen van de KNZB om fit te blijven

31 maart 2020

Voor een ieders conditie zijn de landtrainingen van de KNZB van harte aanbevolen:

Gratis work-outs voor thuis.

Vul je gegevens in en start vandaag nog!

Verbeter je zwemslag thuis! Het coronavirus heeft het dagelijks leven in Nederland totaal op z’n kop gezet. Sportwedstrijden zijn afgelast, trainingen gecanceld, zwembaden en oefenruimtes zijn gesloten. Om toch fit te blijven kun je thuis met onze oefeningen aan de slag! Trainen in en om je huis met Mijnzwemcoach. Zwemspecifieke landtraining speciaal gericht op core en kracht.

Jij doet toch ook mee? Vertel het jouw zwemvrienden!
#fitmetdeKNZB #Mijnzwemcoach

https://mailchi.mp/133990659731/r8r89rwnkm?fbclid=IwAR3XEBWXXi7_reHVh2XlQKuM0ek6BcxMTI0jIm1QgpMtEJ2KcT996leN3nA

Update corona virus / afgelaste trainingen

12 maart 2020

Het bestuur van Nat Utrecht heeft op advies van de KNZB alle trainingen (aanvankelijk) t/m 31 maart afgelast. Inmiddels is de sluiting van alle zwembaden e de afgelasting van de trainingen verlengd t/m 28 april.

Nat Utrecht bij de Canal Pride Utrecht

8 maart 2020

Nat Utrecht neemt met eigen boot deel aan de Utrechtse Canalpride op 6 juni 2020. Zie ook: www.utrechtpride.nl

Update 19 maart:
Als gevolg van het coronavirus en de maatregelen die zijn getroffen hebben we moeten besluiten om de Utrecht Pride van 6 juni 2020 af te lasten.

Nieuw bestuur Nat Utrecht

7 maart 2020

Woensdag 4 maart was de Algemene Ledenvergadering van Nat Utrecht. Bastian, Pim en Wouter namen afscheid als bestuursleden. Alledrie enorm bedankt voor de grote inzet in de afgelopen jaren! Jeroen en Claudia blijven aan en Ivo, Jan en Niels zijn nieuw in het bestuur. Allemaal veel succes!